wo 05-03-2014

Monitoren gezocht voor Open Sport- en Spelkampen

In de paasvakantie gaan we weer van start met onze Open Sport- en Spelkampen, die plaatsvinden op onze site Puyenbeke. We zijn daarvoor nog steeds op zoek naar enkele gemotiveerde monitoren om alles in goede banen te leiden.

Hou je van sporten, ben je pedagogisch opgeleid of geniet je van een pedagogische opleiding, ga je graag met kinderen om en heb je interesse om ons team te vervoegen als monitor? Ken je iemand anders die hiervoor in aanmerking komt? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Wat verwachten wij:

 • Je bent gek op kinderen
 • Je bent bereid om verantwoordelijkheid te nemen
 • Pedagogische opleiding is een pluspunt
 • Een gezonde motivatie
 • Je bent beschikbaar tijdens minstens één van de zes onderstaande periodes

Wat bieden wij:

 • Talloze uren plezier met kinderen en collega-monitoren
 • Een vrijwilligersvergoeding
 • Voorbereiding op mogelijke betrekking jobstudent bij stad Sint-Niklaas
 • Een ongelooflijke ervaring

Interesse?
Neem snel contact op via e-mail aan footballplus@waasland-beveren.be met vermelding van je naam, contactgegevens, geboortedatum, beschikbare periode(s), eventuele opleiding(en) en uw motivatie. Heb je een voorkeur voor een leeftijdscategorie? Laat het ons ook gerust weten.

 

Data Open Sport- en Spelkampen

Paasvakantie:

 • 7 t.e.m. 11 april
 • 14 t.e.m. 18 april

Zomervakantie:

 • 30 juni t.e.m. 4 juli
 • 7 t.e.m. 11 juli
 • 18 t.e.m. 22 augustus
 • 25 t.e.m. 29 augustus