wo 06-08-2014

W-B – KVC Westerlo: happy hour & ticketactie bonnenboekje!

Tekst: Ward Callens - Foto: Jean Bonjean & Geert Franquet

Op zaterdag 9 augustus speelt Waasland-Beveren zijn tweede thuiswedstrijd van het nog altijd jonge seizoen. Om 20.00 u. ontvangen we promovendus KVC Westerlo op de Freethiel. Na de 0 op 6 hoopt iedereen komend weekend de eerste zege te kunnen vieren.

Om alvast in de juiste stemming te komen voor de wedstrijd, organiseert W-B weer een Happy Hour anderhalf uur voor aanvang van de partij. Er is een DJ-set van Discobar Marn!xx en de intussen gekende succesformule ‘3 halen = 2 betalen‘ loopt van 18.30 tot 19.30 u!

Praktisch:
De poorten openen om 18.30 u. Het Happy Hour met DJ-set vindt plaats op het evenementenplein achter het Themacafé. Om 19.15 u. worden ook de tribunes geopend, zodat wie dat wil de spelers van bij de start van de opwarming kan aanmoedigen.

 

Ticketactie voor abonnees:
Elke abonnee van Waasland-Beveren kreeg dit jaar een bonnenboekje mee naar huis met voor meer dan €50 aan kortingen. Een van de promoties in dit boekje is de ticketactie van W-B. Voor onze thuiswedstrijd tegen KVC Westerlo, Lierse SK of Sporting Charleroi (kies je tegenstander) kan je als abonnee 2 extra wedstrijdtickets aankopen (in hetzelfde vak) voor de prijs van 1!

Let op: de actie is enkel geldig in voorverkoop, dus t.e.m. zaterdagvoormiddag. Vergeet je bonnenboekje niet mee te nemen naar het secretariaat!

 

happy hour wbewes