ma 07-03-2016

Fanshop wordt Soccercenter Beveren – powered by United Brands

Tekst: Ward Callens - foto: Kevin Reyns

Supporters die regelmatig langs de hoofdtribune van de Freethiel passeren hebben het mogelijk al gemerkt. In de fanshop aan het Stadionplein wordt momenteel drukt gewerkt. De winkel ondergaat een metamorfose tot professionele fanshop annex soccercenter. Dat is het resultaat van een unieke samenwerking tussen Soccercenter Waasland, kledingsponsor Kappa en United Brands. De vernieuwde fanshop krijgt de naam ‘Soccercenter Beveren – powered by United Brands’ mee.

Soccercenter Waasland in Sint-Gillis-Waas is al bijna 20 jaar een begrip voor de voetballer en voetballiefhebber uit onze regio. De winkel in Sint-Gillis-Waas biedt het grootste voetbalaanbod uit de regio. Zaakvoerder is oud-voetballer Michel Leonhart. De 49-jarige Nederlander streek in november 1996 neer in het Waasland en debuteerde op 24 november 1996 voor KSV Temse uitgerekend tegen Red Star Haasdonk (1-3 winst). Hij speelde vervolgens ook nog voor o.a. HSV Hoek, FC Nieuwkerken en KFC Sp. Sint-Gillis-Waas. Inmiddels is Michel ook al meer dan 14 jaar hoofdtrainer, momenteel bij VV Terneuzen.

In 1998 startte Michel Pro Sport in Sint-Gillis-Waas. Een sportwinkel met alle soorten sportmaterialen. Vanaf 2006 ging Pro Sport verder als een gespecialiseerde voetbal-teamwearwinkel die tegen 2013 al uit z’n jasje was gegroeid. Gelukkig kon Michel ook al enige jaren rekenen op de hulp van dochter Linsey (25). Om te kunnen blijven voldoen aan de verwachtingen van de klant, verhuisde de winkel naar een grotere locatie van ruim 300 m² in de Stationstraat in Sint-Gillis-Waas en werd verder gegaan als Soccercenter Waasland. Resultaat: nog meer voetbal en ruimte voor alle grote teamwearmerken in een shop-in-shop. Clubs, scholen en verenigingen kunnen er pasdagen houden tijdens de avonduren en het volledige aanbod bieden aan hun leden. Met uitsluitend voetballers als medewerkers kan Soccercenter de verwachtingen van haar klanten optimaal inschatten.

Aangezien Michel al enkele jaren actief was als commercieel verantwoordelijke voor de Benelux van enkele teamwearmerken, werd dochter Linsey zaakvoerder van Soccercenter Waasland. Met de ervaringen die Michel opdeed in de Benelux besloot hij de “Soccercenterformule” uit te werken in Vlaanderen. Rond de jaarwisseling kwam een samenwerking tot stand tussen Soccercenter en United Brands met betrekking tot de fanshop van Waasland-Beveren aan het Stadionplein. Het doel is om de fanshop vanaf maart/april om te vormen tot een volwaardige voetbalwinkel die dagelijks geopend is voor fans en (jeugd)spelers van Waasland-Beveren, maar ook voor voetballers en voetballiefhebbers in de regio.

De winkel, ‘Soccercenter Beveren – powered by United Brands’, krijgt dus een dubbel doel: er worden niet uitsluitend fanartikelen en merchandise van Waasland-Beveren aangeboden. Ook is er een ruim aanbod aan o.a. voetbalschoenen, scheenbeschermers, keepersmaterialen, trainingsoutfits en internationale replicashirts te verkrijgen. Kortom: alles voor de actieve voetballer. Tevens kunnen alle amateurverenigingen uit de regio Beveren terecht in Soccercenter Beveren voor nieuwe uitrustingen, materialen en drukwerk. Dochter Melissa Leonhart (23) zal het nieuwe Soccercenter in Beveren leiden. We kunnen dus van een echt familiebedrijf spreken. We kijken ernaar uit om onze supporters van dienst te zijn in de vernieuwde fanshop. Ga gerust eens een kijkje nemen.

 

Nieuwe openingsuren vanaf dinsdag 22 maart

  • Maandag: gesloten
  • Dinsdag 12.00 – 20.00 u.
  • Woensdag 12.00 – 20.00 u.
  • Donderdag 12.00 – 20.00 u.
  • Vrijdag 12.00 – 20.00 u.
  • Zaterdag 12.00 – 17.00 u, op wedstrijddagen 10.00 – 22.00 u.
  • Zondag gesloten, op wedstrijddagen vanaf 2 uur voor de wedstrijd tot 1 uur na de wedstrijd

 

Tot dan is de fanshop geopend op maandag (12.00 – 20.00 u.), woensdag (12.00 – 20.00 u.) en zaterdag (10.00 – 17.00 u., 22.00 u. indien er een thuiswedstrijd is die dag). In de maand maart pakt Soccercenter Beveren alvast uit met een mooie promo-actie: onze officiële wedstrijdshirts van het seizoen 2015-2016 worden er aangeboden aan €50!

 

Soccercenter Beveren blauwUBLogo_CMYK