wo 17-08-2016

Waasland-Beveren zoekt helpende handen

Behoort voetbal ook tot één van je passies? Ben jij supporter van Waasland-Beveren? Zou jij graag deel uitmaken van onze geel-blauwe familie? Laat het gauw weten als je ons als vrijwilliger een handje wil toesteken. Dat kan als koerier, greenkeeper en/of “handige Harry”. Jouw inzet is een tegenprestatie waard, ongetwijfeld! We bespreken het graag met elkaar tijdens ons eerste contact.

vacature greenkeeper

Het onmiddellijk, op een professionele manier, herstellen van de grasmat is cruciaal voor een optimale kwaliteit conform de ambities van Waasland-Beveren.

Daarom zijn we op zoek naar een vrijwillige terreinverzorger (m/v) die de nodige onderhoudshandelingen op de Freethiel uitvoert op weekdagen na de trainingen op onze oefenvelden en tijdens het weekend op het hoofdveld bij de thuiswedstrijden.

vacature koerier

Voor een dringende verzending is Waasland-Beveren op zoek naar vrijwillige koeriers (m/v) die zich minstens een halve dag per week kunnen vrijmaken.
In de week van 22-26 augustus rekenen we op meerdere koeriers om pakketten ten huize af te leveren ter ondersteuning van een grootschalige commerciële actie.
Wij verwachten dat een kandidaat koerier uiteraard beschikt over een rijbewijs B en vertrouwd is met de regio Waasland.

vacature onderhoud

Misschien ben jij wel de handige Harry (m/v) die Waasland-Beveren zoekt. De organisatie van een voetbalclub in eerste klasse vraagt om vele “gouden handen“. Elke dag wachten kleine en grotere klussen, zowel binnen als buiten. En, vele handen maken het werk aangenamer en lichter.
Denk je dat een van de drie vacatures iets is voor jou?

Neem dan snel via e-mail contact op met David Malfliet | david.malfliet@waasland-beveren.be