Freethielnieuws (21/02): Jonge Leeuwen verliezen in Moeskroen | supportersbussen KV Kortrijk | trainingsnieuws

tekst: Martijn De Jonge | foto: Kevin Reyns
Jonge Leeuwen verliezen in Moeskroen

Onze Jonge Leeuwen gingen gisteren met 3-1 onderuit bij Excel Mouscron. De beloften kwamen na 35 minuten nochtans op voorsprong via een doelpunt van Nana Opoku Ampomah. Nog voor de rust kwamen de Henegouwers voorsprong door twee doelpunten in vijf minuten. Vlak na rust maakte Moeskroen de match dood met een derde doelpunt. Kansen kwamen er nog langs beide kanten, doelpunten niet meer. Een teleurstellend resultaat voor onze jonge jongens.

Opstelling W-B: Janssens, Rodriguez, Michel, De Wree, Ndiaye, Ampomah, Caufriez, Nys, Ponnet, Van Dooren, Van Remoortere