WB Yellow Ants trappen het seizoen op gang

Maandag 28 augustus was het D-Day voor onze Yellow Ants; hun allereerste officiële wedstrijden onder de vleugels van Waasland-Beveren. Ze namen deel aan het zaalvoetbaltornooi van de Beverse feesten.

De eerste wedstrijd werd gespeeld tegen COL RMS, een ploeg uit de 4e reeks van het Land van Beveren. Deze werd nipt verloren met 2-1. COL RMS kwam op voorsprong, maar Huys kon al snel gelijkmaken. In de laatste minuten kwam COL RMS terug op voorsprong via een lucky bal.

Voor de 2de wedstrijd was er geen tijd om te recupereren. Nu stond ZVC Sabot op het programma, een ploeg uit de 1e reeks. Na de eerste helft stond het 0-1, mede dankzij enkele fantastische reddingen van doelman Remon. Tijdens de tweede helft schakelde de uitploeg een versnelling hoger en konden ze nog 3 keer prikken 0-4. Beyens scoorde nog net voor het affluiten, eindstand 1-4

Na een goed uur rust konden we onze laatste wedstrijd aanvangen. De tegenstander was FC Changez, een ploeg uit de 3e reeks. De thuisploeg kwam al snel op voorsprong. Thierry kon gelijkmaken na een assist van Harchi. De gelijkstand was van korte duur, wederom vond FC Changez de netten. Gelukkig konden we rekenen op een knap afstandsschot van Harchi, 2-2. De thuisploeg kwam terug langszij dankzij een afwijkende bal, 3-2 . Kapitein Moens stuurde zijn troepen nog een laatste maal naar voor op zoek naar meer! Harchi vond terug Thierry, 3-3 eindstand en het eerste reguliere punt voor de WB Yellow Ants.
Bedankt aan alle spelers, supporters, scheidsrechters en tegenpartijen voor de sportieve avond!