Secretariaat
Freethiel

Freethielstadion
Stadionplein 1
9120 Beveren

T: +32 (0)3 750 25 00
F: +32 (0)3 755 08 00
info@waasland-Beveren.be

Secretariaat
Puyenbeke

Puyenbekestadion
Watermolenstraat 104
9111 Belsele

T: +32 (0)3 776 32 00

Openingstijden Secretariaat
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 14.00 u. 20.00 u.
Donderdag 14.00 u. 17.30 u.
Vrijdag 9.00 u. 12.00 u.
Zaterdag 9.00 u. 12.00 u. *
Zondag & Feestdagen Gesloten
*enkel bij thuismatchen

Contacteer ons_

Pers_

Perszaal

De perszaal van Waasland-Beveren bevindt zich op de eerste verdieping van de hoofdtribune. Om deze te bereiken is er een aparte ingang voor journalisten voorzien naast de centrale inkomhal.

Perstribune

Op de vierde verdieping van het Freethielstadion bevinden zich twee perstribunes voor de geschreven pers.

Parking voor de pers

Parking Bosdam wordt voorzien voor de geschreven pers (niet-rechtenhouders). Rechtenhouders met een parkeerkaart hebben toegang tot parking Stadionplein (C-kant).

Parking_

Parking Stadionplein

Enkel toegankelijk met een parkeerkaart voor bestuur, partners en supporters voor de vakken A, B en C. Tevens parking voor de rechtenhouders, op de TV-compound.

Parking Bosdam

Parking Bosdam is te bereiken via de Lindenlaan en ligt aan de trainingsvelden, op 400m van het Stadionplein. Het is de hoofdparking voor de jeugd en tevens de parking voor Footlunchers zonder parkeerkaart en journalisten (niet-rechtenhouders). Er wordt bij thuiswedstrijden een shuttledienst voorzien, voor en na de wedstrijd.

Parking Bezoekers

Parkings 2 & 3 achter tribune 2 zijn enkel toegankelijk voor supporters van bezoekende ploegen.

Parking 4 & 5

Parkings 4 & 5 zijn enkel toegankelijk voor medewerkers, spelers en staf.

Parking 9

Enkel toegankelijk met een parkeerkaart, voornamelijk voor scouts en supporters uit de vakken A en C.

Parkeermogelijkheden Waasland-Beveren

Wegbeschrijving_

Van Antwerpen

Op de Antwerpse ring rijdt u door de Kennedytunnel richting Gent. Daarna neemt u afrit Haasdonk. Na de afrit slaat u rechtsaf, en volgt u de Bergstraat. Aan het T-kruispunt rechtsaf in de Willem Van Doornickstraat, en vervolgens linksaf in de Zandstraat – Haasdonksebaan tot aan het kruispunt Vijfstraten. Dit kruispunt recht oversteken in de Pastoor Steenssensstraat, en vervolgens op het einde rechtsaf in de Lindenlaan. Daar neemt men rechts de eerste ingang van het stadion en van de bezoekersparking.

Van Knokke

Indien u langs de N49/E34 Knokke-Antwerpen richting Beveren rijdt, neemt u afrit 10 Vrasene. Aan de afrit slaat u rechtsaf richting Vrasene centrum/Beveren. Aan de eerstvolgende verkeerslichten slaat u linksaf. Dan volgt u deze baan Brugstraat – Mosselbank – Zillebeek. Ter hoogte van het kruispunt slaat u rechts af in de Elzestraat. Aan het volgend kruispunt linksaf in de Lindenlaan. Daar neemt men rechts de eerste ingang van het stadion en van de bezoekersparking.

Van Brussel

Vanuit Brussel heeft u enkele mogelijkheden:
Ofwel neemt u de E19 Brussel-Antwerpen totdat u op de Antwerpse ring bent, en dan kunt u de wegbeschrijving "Komende van Antwerpen" volgen. Ofwel neemt u de A12 Brussel-Boom-Antwerpen. In Willebroek neemt u de N16 Mechelen-Sint-Niklaas. Deze volgt u totdat u in Sint-Niklaas de E17 kunt oprijden richting Antwerpen. Vanaf hier kunt u de wegbeschrijving "Komende van Gent" volgen. Ofwel neemt u de E40 richting Gent. En dan kunt u vanaf daar eveneens de wegbeschrijving "Komende van Gent" volgen.

Van Gent

U neemt de E17 richting Antwerpen, en aan afrit 15A Steendorp/Haasdonk verlaat u de snelweg. Aan de afrit slaat u linksaf richting Haasdonk. Aan het eerstvolgende T-kruispunt slaat u rechtsaf richting Haasdonk centrum. Aan het volgende kruispunt volgt u links mee richting Beveren. Daarna blijft u altijd deze baan volgen, over de spoorweg, totdat u aan de verkeerslichten van "Vijfstraten" bent. Dit kruispunt recht oversteken in de Pastoor Steenssensstraat, en vervolgens op het einde rechtsaf in de Lindenlaan. Daar neemt men rechts de eerste ingang van het stadion en van de bezoekersparking.