Kids Club: Young Believers_

 

Ben je jonger dan zestien en supporter van Waasland-Beveren? Wil je dichter bij onze spelers staan en exclusieve activiteiten meemaken? Word dan nu lid van onze kidsclub: Young Believers!

 

Als echte familieclub willen we ook iets doen voor onze leeuwen van de toekomst, onze jonge supporters. Sinds het seizoen 2015-2016 zijn we gestart we met de Young Believers Kids Club. Deze Kids Club is er voor kinderen met een geel-blauw hart tussen 6 en 16 jaar.

 

Wat mag je verwachten als lid van onze Young Believers?

 

Wanneer je samen met je zoon of dochter of het hele gezineen seizoensabonnement aankoopt op de Freethiel , kan je oogappel zijn/haar favoriete club op de voet volgen, ze elke wedstrijd komen aanmoedigen én je bent na inschrijving gratis lid van de Young Believers.Heb je geen abonnement? Geen nood! Ook dan kan je lid worden van de Young Believers. Voor €15 ben je het hele seizoen lid!

 

Exclusief voor Kids Club-leden organiseren we gedurende het seizoen een heel aantal activiteiten. Deze vinden plaats tijdens schoolvakanties en op wedstrijddagen; gemakkelijk voor de ouders en leuk voor de kids. Deze activiteiten zijn volledig gratis.
Alsof dat nog niet genoeg is, krijgt elk lid jaarlijks een leuke goodiebag met gadgets van onze favoriete voetbalclub Waasland-Beveren. Enkel voor leden en niet verkrijgbaar in de fanshop.
Elke thuiswedstrijd loten we één lid van de Kids Club uit om samen met onze mascotte Freethy en de spelers het veld op te lopen. Hierbij komt ook de favoriete speler van je zoon/dochter nog even poseren voor een foto alvorens aan de wedstrijd te beginnen. De kinderen krijgen de foto, gehandtekend, overhandigd op de volgende thuiswedstrijd.

 

 

Wat zijn de voordelen om lid te worden van onze Young Believers?

 • Elke thuiswedstrijd (reguliere competitie en Play Offs) krijgt er 1 lid de kans om het speelveld te betreden als Kids Club-mascotte.
 • Je mag gratis deelnemen aan alle Kids Club-activiteiten.
 • Bovenop de activiteiten organiseren we voor of tijdens onze thuiswedstrijden nog enkele speciale acties. Ook hier alleen voor leden!
 • Je kan deelnemen aan exclusieve (!) wedstrijden. Zo kan je al eens naar huis gaan met een gesigneerde wedstrijdbal, een gesigneerd wedstrijdshirt en nog veel meer.
 • Waasland Beveren schenkt alle leden een supporterspakket.
 • Altijd al eens met je klasgenootjes een wedstrijd willen bijwonen? Doe dan mee aan de scholenactie die we in de loop van het seizoen zullen organiseren.
 • Mogelijkheid tot oplopen bij de countdown en Jupiler Pro League Hymne tijdens de Play Offs met onze A-kern. Ja.. je komt dan op TV!

Wat zijn de voorwaarden om lid te worden van onze Young Believers?

 • Je bent tussen 6 en 16 jaar oud
 • Gratis voor abonnees, niet-abonnees betalen eenmalig bij de start van het seizoen €15 lidgeld.
   
  ***Je bent pas officieel lid wanneer je in het bezit bent van een kopie van je inschrijving! Hierop staat je unieke lidnummer.

 

Hoe kan ik lid worden van de Young Believers voor het seizoen 2017-2018?

 • Schrijf je in aan de Kids Club-stand op de fandag of ga langs aan het secretariaat in het Freethielstadion. Breng zeker je abonnement mee!
 • Je kan je inschrijven aan het secretariaat vanaf de start van onze abonnementenverkoop en dit tot en met vrijdag 15 september 2017.
 • Heb je geen abonnement maar wil je toch inschrijven? Breng bij je inschrijving dan ook €15 mee.

 

Heb je nog specifieke vragen over onze kidsclub?


Neem dan contact op met onze kidsclub-coördinator Kevin Van Cutsem via e-mail (young.believers@waasland-beveren.be).