Wedstrijdverslag | wo 29-06-2016

KSV Bornem – Waasland-Beveren

Waasland-Beveren heeft woensdagavond zijn derde oefenpot in de voorbereiding op het nieuwe seizoen afgewerkt. Er werd met 0-1 gewonnen op het veld van KSV Bornem. Tester Opoku Ampomah tekende voor de enige treffer van de partij, maar dat hadden er gerust nog een paar meer kunnen zijn.

Relatief weinig animo in de eerste helft. Siebe Schrijvers was het dicht bij een goal, maar zijn knal werd gepareerd door thuisdoelman Stefan Deloose. Na de pauze wel een resem kansen. Olivier Myny en Schrijvers konden een paar keer uithalen, maar werden gestuit door Deloose en het doelkader. Invaller Opoku Ampomah vond wel de weg naar het doel en bracht halverwege de tweede periode geel-blauw op voorsprong.

Aan de overzijde kon W-B weer de nul houden. In de voorbereiding slikte het nog geel doelpunt. Merveille Goblet had een rustige avond, maar moest toch alert blijven. In de slotfase had hij een prima reflex in huis op de poging van dichtbij van Arne Ivens. Ook W-B had nog enkele mogelijkheden, onder meer via invallers Floriano Vanzo, Maxim Nys en Ampomah. De score liep echter niet verder op. Het bleef 0-1 in Bornem.

De volgende oefenpartij van W-B wordt maandagavond gespeeld tijdens de oefenstage in Doorwerth. Tegenstander is de plaatselijke amateurclub VV Duno. Vrijdag ontmoet W-B met Willem II de eerste profclub in de voorbereiding.

 

Waasland-Beveren: Goblet; Jans, Camacho (73′ Moren), Buatu (73′ Van Dooren), Demir (78′ Nys); De Schutter (66′ Dhondt), Seck (k); Myny (66′ Ampomah), Schrijvers, Langil; Ibou (59′ Vanzo)

Doelpunt: 71′ 0-1 Ampomah

Voorbeschouwing_

De spelers kwamen dinsdagochtend samen op de Freethiel voor een gemeenschappelijk ontbijt, gevolgd door een individuele gymsessie en een veldtraining. Onder meer Zinho Gano en Jens Cools volgen nog een aangepast programma. Woensdagavond staat de oefenwedstrijd tegen KSV Bornem op het programma.

Zinho Gano, Alessandro Cerigioni, Maximiliano Caufriez, Jens Cools en Gilles Van Remoortere volgen een aangepast programma en zullen woensdagavond niet aantreden in de derde oefenwedstrijd van W-B. Tegenstander is woensdag KSV Bornem. De partij wordt afgewerkt in het Bornemse sportpark Breeven.

Stijn Vreven selecteerde intussen vijftien spelers die zeker op het wedstrijdblad staan tegen rood-geel: Goblet, Janssens, De Schutter, Moren, Buatu, Seck, Langil, Schrijvers, Ibou, Jans, Vanzo, Myny, Camacho en tester Ampomah. Daar komen na de ochtendtraining van de overige spelers nog enkele namen bij.

Bornem maakte intussen de toegangsprijzen bekend voor de oefenwedstrijd in Breeven. Aan supporters wordt alvast gevraagd om voor deze wedstrijd geen rugzakken en handtassen mee naar het stadion te brengen. Afspraak dus woensdag 29 juni om 19.00 u. in sportpark Breeven voor onze derde oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen.

  • Zittribune: 15 Euro (vanaf 16 jaar)
  • Staantribune: 10 Euro (vanaf 16 jaar)
  • Jongeren van 10 tot 16 jaar: 5 Euro
  • Kinderen onder 10 jaar: gratis

Fotos_