Wedstrijdverslag | vr 09-01-2015

Waasland-Beveren – Racing Mechelen

Vrijdagavond stond er een oefenwedstrijd ingepland tegen tweedeklasser Racing Mechelen. De weersomstandigheden maakten het moeilijk te voetballen op het kunstgrasveld in Puyenbeke, maar de wedstrijd kon toch doorgaan. W-B won de winderige oefenpot uiteindelijk met 2-1. Robin Henkens en David Hubert tekenden in de tweede periode voor de Beverse doelpunten nadat de bezoekers al vroeg in de eerste helft op voorsprong waren gekomen.

W-B trad met volgende spelers aan: Coosemans (46′ Steppe), Oppong (46′ De Pauw), Sousa, Corstjens, Blondelle, Henkens (68′ Van den Eynde), Maric (68′ M’Sila), Hubert, Cale (68′ Deflem), Vukusic (46′ Luyckx) en Oumarou. Aboubakar Oumarou stond voor het eerst sinds zijn knieblessure weer op het veld in een wedstrijd. Hij maakte de 90 minuten vol. Mijusko Bojovic, Robson en Jonny Rowell vervolgden hun individueel programma. De overige spelers die niet in actie kwamen hadden voor de middag nog meegetraind met de groep, maar werden ’s avonds rust gegund.

Zaterdag kwam de ministage tot haar einde met een laatste ontbijt in Hotel Van der Valk en een uitlooptraining op de Freethiel. Zondag heeft de groep een vrije dag. Maandagochtend worden de trainingen weer hervat.

Voorbeschouwing_

Vanavond speelt Waasland-Beveren een oefenwedstrijd achter gesloten deuren tegen tweedeklasser Racing Mechelen. De extra oefenpot kadert binnen de voorbereidingen op het vervolg van de competitie. In overleg met de lokale politie werd besloten de partij achter gesloten deuren te laten plaatsvinden wegens praktische en organisatorische implicaties en veiligheidsoverwegingen. Dank voor uw begrip.