Avia

Avia
Belgomine NV
Wilfordkaai 43/B
9140 Tielrode +32 (0)3 771 38 01
www.avia.be/

KWALITEIT. Al onze petroleumproducten voldoen aan de hoogst mogelijke kwaliteitsnormen. Dit betekent dat wij de kwaliteit integraal controleren: vanaf de raffinaderij tot in de tanks van onze klanten.
PRIJS. AVIA streeft constant naar de laagst mogelijke prijzen. Wij spelen daarbij onze grote omvang en onze onafhankelijkheid optimaal uit om elke dag opnieuw de meest interessante tarieven te verkrijgen voor onze klanten.
NABIJHEID. Service, dienstverlening en gebruiksgemak gaan hand in hand met geografische nabijheid. AVIA slaagt er als geen ander in om zijn klanten het beste van twee werelden te bieden. Enerzijds biedt AVIA immers de troeven van een grote onderneming. Anderzijds fungeert AVIA als KMO met optimale bereikbaarheid in jouw buurt, zowel in de steden als op het platteland.
PARTNERSHIP. Wij hebben de begrippen klanten en leveranciers uit onze woordenschat gebannen: wij verkiezen de term partners, omdat we hiermee duidelijker maken aan al onze relaties dat we streven naar een optimale win-win situatie.