Commefort

Commefort bvba
Skybox 1 & 2
Stadionplein 01
9120 Beveren-Waas +32 (0)486 475 049
www.commefort.com

Commefort staat voor sterk in communicatie & media.

Als creatief marketingbureau werken we niet enkel op commando, we vertrekken vanuit de positie van de klant. We trachten steeds te achterhalen in welke positie onze klanten zich bevinden en waar ze graag naartoe willen.

Dit is het proces waar strategisch denken en het creatief produceren van de gewenste media elkaar de hand geven. Het is een fase waarin we opportuniteiten creëren zodat onze klant zijn kansen ten volle kan benutten. Samen bouwen we aan een aanval die commefort binnenkopt. De bedrijfswereld draait door en onze klanten moeten continue in beweging zijn om niet achterop te hinken in een digitale wereld in verandering.

Eens de tactiek is uitgestippeld is de volgende stap te bepalen hoe we de aanval opzetten. Welke media zetten we in om doelpunten te scoren? Hiervoor hebben we voor jullie het complete team, van denkers tot doeners: Grafici, webdesigners, marketingspecialisten, developers, sociale media experts en een video producer. Iedere speler van ons team krijgt een grote individuele verantwoordelijkheid en staat dicht bij de klant. Zo garanderen we korte communicatielijnen om zo snel mogelijk tot het gezamenlijke doel te komen: een overwinning voor de klant.