Ramen & deuren De Clerck

Ramen & deuren De Clerck

Mosselbank 62a
9120 Vrasene +32 3 775 54 72
www.de-clerck.be

Dat De Clerck BVBA geen eendagsvlieg is, mag best worden gezegd. Ons familiebedrijf bestaat al sinds 1965, toen grootvader Etienne algemene timmer- en schrijnwerken in hout uitvoerde. Met veel zorg en toewijding hielp hij zijn klanten aan waterdichte daken, trappen van een ander niveau en natuurlijk ook schitterende ramen en deuren.

Akkoord, hout heeft moeten plaats ruimen voor pvc, maar zoon Dirk en kleinzoon Frederik zetten anno 50 jaar later nog altijd met veel zorg het werk van Etienne voort. Als erkende verdeler van Deceuninck gaan we op zoek naar de gepaste oplossing voor iedere smaak.

Bezoek onze toonzaal

U vat hem al: bij De Clerck weten we waar we mee bezig zijn. Al meer dan 50 jaar stelt ons familiebedrijf alles in het werk om klanten aan schitterende pvc-oplossingen te helpen. Mogen we u binnenkort welkom heten in onze toonzaal in Vrasene? We bekijken graag met u de mogelijkheden qua kleur, profiel en afwerking. U vindt bij ons gegarandeerd de ramen en deuren van uw dromen.

Kwaliteit en vertrouwen

Bij De Clerck produceren we niet alleen uw pvc-ramen en -deuren - van versterken over verzagen tot bewerken - we plaatsen ze ook volgens de regels van de kunst. Zowel voor fabricatie (SSK 1001) als plaatsing (SSK 1002) behalen we halfjaarlijks het Kiwa-certificaat. Onze producten zijn over de hele lijn van topkwaliteit en onze plaatsers genoten de nodige opleidingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van pvc voor uw (ver)bouw of renovatieproject? Laat van u horen.