Go back

Beloften pakken tweede winstpartij van het seizoen

Na een genietbare en evenwichtige wedstrijd hebben de beloften van Waasland-Beveren vrijdagavond met 1-2 gewonnen in Kortrijk. De mannen van Tim Bavré bevestigen daarmee hun prima match tegen leider Club Brugge op de vorige speeldag.

De eerste helft verliep evenwichtig met de net iets betere kansen voor de thuisploeg, maar het openingsdoelpunt was voor de bezoekers en wat voor eentje. Er waren 24 minuten gespeeld toen Jonahtan Rowell vanop de middenlijn zag dat de doelman van Kortrijk te ver uit zijn doel stond en hem met een prachtig geplaatste bal te grazen nam. De gelijkmaker kwam er in de 41ste minuut. Foute passing van Mendy waardoor Joell De Smet uit positie geraakte en Dean Van Den Winckel een schitterende inspanning van een Kortrijkse flankaanvaller ten koste van een strafschop moest afstoppen.

WB begon uitstekend aan de tweede helft en dat leverde in de 55ste minuut de 1-2 op. Flankwissel van Mendy naar Pringels en Gilles infiltreerde knap naar binnen om vervolgens geweldig mooi in de linker kruising te besluiten. Naar het einde van de wedstrijd toe staken de West-Vlamingen een tandje bij, maar echt open doelkansen kreeg het niet meer. Ook WB was via een prima Van den Eynde nog tweemaal dichtbij een doelpunt, maar Arne vond zowel de
lat als de doelman op zijn weg.

 

Volgende week maandag 5 november ontvangen de beloften van Waasland-Beveren om 20h op Puyenbeke KRC Genk.

Volgende spelers van Waasland-Beveren verschenen aan de aftrap: Sam Vermeylen, Troy Rensing, Sam Gijsbrechs, Dean Van Den Winckel, Joell De Smet, Alain-Pierre Mendy, Can Hakan, Jonathan Rowell, Nathan Volckerick, Arne Van den
Eynde en Gilles Pringels.
Bankzitters: Fabio Liessens, Kamara Sajor, Denis Beliaev en Filipe Moutinho Da Silva

Vervangingen:
45ste minuut: Nathan Volckerick door Denis Beliaev
60ste minuut: Giles Pringls door Filipe Moutinho Da Silva
75ste minuut: Jonahtan Rowell door Kamara Sajor