Go back

Info verplaatsing Anderlecht en Lokeren

Hieronder de nodige informatie voor de verplaatsingen naar Anderlecht en naar Lokeren.

Voor beide wedstrijden wordt ons een “buscombi” opgelegd.  WB-supporters moeten een ticket op voorhand aankopen en de verplaatsing per bus maken. Op het secretariaat worden er voor beide wedstrijden dus geen tickets verkocht.

De vraag naar tickets is nu al heel groot. Wie graag nog mee wil, kan wel de supportersclubs nog contacteren (info op onze website bij Fanzone).

 

Anderlecht:

Op Anderlecht hebben we zowel staan- als zitplaatsen ter beschikking. We hebben 648 zittribuneplaatsen aan 20 euro (volwassenen) en 15 euro (-16j). Daarnaast zijn er ook nog 239 staanplaatsen aan 15 euro (volwassenen) en 10 euro (-16j).

 

Lokeren:

Voor de wedstrijd op Lokeren zijn er 149 zitplaatsen en 600 staanplaatsen ter beschikking gesteld. De tickets voor de zittribune kosten 20 euro (volwassenen) en 12 euro (-16j). De staantribunekaarten kosten 14 euro (volwassenen) en 12 euro (-16j).