Go back

Tijd voor ontspanning

Tussen twee trainingen door en met een belangrijke wedstrijd tegen Club Brugge in het verschiet, mocht er al eens ontspannen worden bij  onze ploeg. Dit gebeurde gisteren, dinsdag 13 november, op een iets andere manier dan gewoonlijk. Onze spelers kregen het populaire Playstationspel ‘FIFA 13′ op bezoek. Omdat heel wat van onze spelers nogal gekend zijn met het spel, wilden ze het wel tegen elkaar opnemen in een partijtje virtuele voetbal met als doel ‘Waasland-Beveren-kampioen’ te worden. Deelnemers waren Doumbia, Blondelle, D’Ulivo, Vermeylen, Seoudi, Didier, Plut, Rowell, Lardenoit en Farssi.

Na enkele spannende FIFA 13-wedstrijden bleken Sam Vermeylen en Vito Plut te sterk voor hun ploegmaats en mochten het dus tegen elkaar opnemen in de finale. In die finale ging Vito kansloos onderuit tegen een oppergeconcentreerde Sam: 3-1.

Sam mag onze club vertegenwoordigen in de kwartfinales van de virtuele Belgische beker. Ei zo na stond Sam tegenover ex-speler en jeugdproduct Joachim Van Damme, maar die verloor helaas in zijn finale tegen Robin Henkens van KV Mechelen.

In december vindt uiteindelijk het finale-event plaats waar de beste FIFA-speler uit de Jupiler Pro League gekroond zal worden. Hopelijk zorgt Sam voor onze eerste prijs van het seizoen!