Go back

Reacties Sonck en Sibum

Wesley Sonck: “Wat kan ik zeggen? Het is 0-0 gebleven en het was een draak van een wedstrijd. We hebben niet onze beste wedstrijd gespeeld, maar konden wel een punt meenemen naar de Freethiel. Dat telt! Voetballen was ook niet simpel op dit veld. Lierse heeft hun best gedaan om dit veld goed te krijgen, maar het ligt echt heel slecht. Dat is natuurlijk geen uitvlucht. We moeten meer kansen kunnen creëren.”

 

Bas Sibum: “Het was een moeilijke wedstrijd. Het was geen goeie wedstrijd van beide kanten, daarbij komt dan ook de slechte staat van het veld. We hebben te weinig kansen gecreëerd, maar zijn blij met dat punt. We waren wel naar hier gekomen met de bedoeling om drie punten te namen. Dat is niet gelukt, dus is het één punt geworden. Op weg naar de thuiswedstrijd tegen OH Leuven.”