Go back

KA Beveren naar WK in Bordeaux

Misschien heeft u het ondertussen al vernomen via diverse kanalen: KA Beveren mag na het Wereldkampioenschap voor schoolvoetbalploegen in Chili (2007), Turkije (2009) en het Wereldkampioenschap Futsal in Turkije (2012), opnieuw de Vlaamse eer verdedigen op het ISF Wereldkampioenschap voetbal voor schoolploegen van 14 tot 22 april 2013 in Bordeaux, Frankrijk. Dit werd mogelijk na het behalen van de Belgische titel in Blegny.  In deze finale toonde KA Beveren zich opnieuw de sterkste en mag zich zo voor de 3de keer kampioen van België noemen. Door het behalen van deze titel, mag de ploeg Vlaanderen vertegenwoordigen op het ISF Wereldkampioenschap voetbal voor schoolploegen in Bordeaux. Tegenstanders op het WK zijn o.a. Italië, Frankrijk, Duitsland, Brazilië, Turkije, Chili, Zuid-Afrika, …

 

Volgende spelers zullen België vertegenwoordigen op het WK in Bordeaux:

Brent Van Steelant (WB), Andy Dirickx, Mats Algoet, Yannick Van Roeyen, Kevin Ofosuhene, Jordy Van Landeghem, Nick Van Avermaet, Niels De Pauw, Yarne Jacobs, Yoshi Mariën, Harry Baffour, Jente Hermans, Niels Loriers (WB), Mahdi Eskifati, Christopher Kabika en Joel Ndongala (WB)

Trainers: Stijn De Rudder, Bart Neve, David De Bock en David Penneman