Go back

Welkom Maric

Waasland-Beveren heeft er een nieuwe aanvallende middenvelder bij. Milos Maric, de door iedereen gekende middenvelder, komt over van Lokeren naar Waasland Beveren. Hij tekende zopas een contract voor drie jaar.

In Lokeren scoorde deze aanvallende middenvelder met de fluwelen traptechniek vorig seizoen nog 6 goals! Milos is enorm gedreven om Waasland-Beveren te helpen de volgende stap te zetten. Zijn ervaring, speldoorzicht en vooral zijn winnersmentaliteit zal onze club zeker kunnen gebruiken om onze objectieven te bereiken.  Milos zal aantreden met het nummer 10.

We mochten hem deze morgen verwelkomen op de Freethiel. Tussen het passen van zijn materiaal en een check-up vertelde hij ons volgende. Maric: ” Ik kijk enorm uit naar de samenwerking met de trainer. Heb hem ondertussen al enkele keren gesproken en ik was direct overtuigd. Ik wil meer dan mijn steen bijdragen om deze ploeg verder te helpen en dat wil ik tonen op het veld.”