Go back

Veiligheidswerking Waasland-Beveren zoekt

De veiligheids-cel van onze club is dringend op zoek naar mensen die op vrijwillige basis hun steentje willen bijdragen aan de veiligheidswerking van onze club.

Hieronder een opsomming van de openstaande functies:

 

  • Camera-operator

In en rond het Freethielstadion hangen zo’n 20 mobiele camera’s die op wedstrijddagen vanuit de commandopost worden bediend.

Voor de bediening hiervan zijn we op zoek naar een camera-operator die bij wedstrijden van 18u00 tot 23u00 aanwezig kan zijn.

 

  • Parkeerwachten

Onze club heeft nood aan parkeerwachten voor de verschillende parkeerplaatsen op onze accommodatie. Naast de gewone parkeerwachten staat er een ervaren parkeerwacht, die zijn of haar team kan aansturen.

Je bent het eerste aanspreek punt voor onze bezoekers, dus klantvriendelijkheid en behulpzaamheid staan voorop.

 

  • Stewards

Gemotiveerde stewards gezocht! WB breidt haar team van stewards uit. Voldoe je aan onderstaande voorwaarden? Twijfel dan niet om je kandidatuur in te dienen.

  • Leeftijd 18 jaar bereikt hebben.
  • In het bezit zijn van een getuigschrift goed gedrag en zeden.
  • Gedurende 5 jaar voorafgaand aan de aanwerving geen burgerlijke, administratief of gerechtelijk stadionverbod te hebben gehad.
  • De vereiste fysieke geschiktheid hebben, elk jaar dient men een medisch attest binnen te brengen.
  • Over een geschikt psychologisch profiel beschikken. Dit profiel kan worden geëvalueerd door de veiligheidsverantwoordelijke, hoofdsteward of politieofficier en dit op basis van een onderhoud met de kandidaat.

 

Na een opleiding van 5 wedstrijden als kandidaat-steward word je geëvalueerd. Is deze evaluatie positief, dan heten we je van harte welkom en kan je aan de slag als volwaardig steward!

 

  • Medewerker infrastructuur

Als club hechten we veel belang aan een propere en gastvrije accommodatie.  Zou jij hier tijdens de week (ter voorbereiding van de thuiswedstrijden) aan willen meewerken, neem dan gerust even contact op!

 

  • Assistent-veiligheidsverantwoordelijke

De veiligheidsverantwoordelijke heeft bij een voetbalwedstrijd de eindverantwoordelijkheid op vlak van stewards, kassiers, ticketcontrole, reglement inwendige orde, samenwerking met alle hulpdiensten enz… Een heel ruim takenpakket dus. Om de veiligheidsverantwoordelijke hierin bij te staan zoeken wij een assistent-veiligheidsverantwoordelijke.

 

Voel je je aangesproken voor één van bovenstaande functies, neem dan gerust contact op via veiligheid@waasland-beveren.be of 03 750 25 11.