Go back

Dagnieuws 26/09: aquajogging en veldtraining

De spelers die woensdag aan de aftrap verschenen in de bekerwedstrijd bij Roeselare mochten donderdagvoormiddag gaan aquajoggen onder begeleiding van de medische staf. Ook René Sterckx, die voorspoedig revalideert, vervoegde de groep. De overige spelers hielden het intussen op een veldtraining. Karim Belhocine, ook nog steeds herstellende van zijn blessure aan de bil, bleef  afwezig wegens ziekte.

Cédric D’Ulivo is twijfelachtig voor het competitietreffen met KV Kortrijk nu zaterdag. De  rechtsachter liet zich tegen Roeselare na ruim een halfuur vervangen nadat hij een verkramping in de hamstrings had gevoeld. Hij trainde donderdag niet mee. Voorlopig is het nog onduidelijk hoe lang de Fransman buiten strijd zal zijn.

Colin Coosemans werd intussen andermaal opgeroepen voor de  nationale belofteploeg van Johan Walem. Coosemans speelt met de Belgische U21 EK-kwalificatiewedstrijden in en tegen Noord-Ierland en in eigen land tegen Italië, respectievelijk op vrijdag 11 oktober en op maandag 14 oktober.

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Geert Franquet & Jean Bonjean