Go back

W-B – Cercle Brugge: een gratis ticket voor elke abonnee!

Beste supporters

De wedstrijd tegen Lokeren kende helaas niet het gewenste resultaat. Wij beseffen dat het beter kan en moet en zullen er alles aan doen om spoedig de nodige punten te sprokkelen die ons meer ademruimte zullen geven in het klassement. Wij waarderen in elk geval ten zeerste de steun van onze supporters die de ploeg ook in moeilijke dagen blijven bijstaan.

Wij willen dan ook laten zien dat Waasland-Beveren er is voor haar trouwe supporters, net zoals de achterban steeds klaarstaat voor de club. De Jupiler Pro League 2013-2014 was tot nog toe geen onverdeeld succes voor Waasland-Beveren, maar daar moet verandering in komen. Met de steun van onze supporters slaan we er ons door en kunnen we het weer laten daveren op de Freethiel. Samen staan we sterk!

Voor de wedstrijd Waasland-Beveren – Cercle Brugge (zondag 3 november, 20u30) mag elke abonnementhouder van Waasland-Beveren in voorverkoop (vanaf maandag 28 oktober) één gratis ticket komen afhalen aan het secretariaat voor het vak dat staat aangegeven op zijn/haar abonnement. Wij hopen alvast op uw blijvende steun en massale aanwezigheid die onze ploeg naar een positief resultaat zullen stuwen.

Tot snel in de Freethiel!

 

Opgelet: bij zitplaatsen kunnen we niet garanderen dat het zitje naast de abonnementhouder beschikbaar is. Enkel betalende abonnementen geven recht op een gratis wedstrijdticket, een kinderabonnement geeft enkel recht op een extra ticket voor de desbetreffende leeftijdsgroep.