Go back

Bob Peeters: “Tot aan de 1-0 zaten we goed in de wedstrijd”

“Tot aan de 1-0 zaten we goed in de wedstrijd en kregen we meer grip op het middenveld”, zei trainer Bob Peeters na afloop van de wedstrijd. “In de eerste helft gaven we bijna niets weg. Oké, we creëerden ook zelf niet veel mogelijkheden. Stilstaande fases werden te vaak slecht getrapt.”

“Aan de rust vroeg ik de spelers om vanuit de organisatie toch nog kansen te creëren, zij het uit vrije trappen. Op het moment dat we de wedstrijd onder controle hadden viel de 1-0. Dan moet je daarna de toch nog de organisatie behouden, maar we liepen uit positie en zetten het centrum open, zo volgde de 2-0. In vijf minuten gaven we de match weg.”

“Daarna hadden we niet genoeg veerkracht om dat recht te zetten. Zowel op Zulte Waregem als vandaag stond de organisatie goed en gaven we weinig weg. Alleen moeten we zelf meer creëren. Dat deden we tegen Zulte Waregem wel, vandaag minder”, besloot Bob Peeters.

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Jean Bonjean & Geert Franquet