Go back

Dagnieuws 9/11: selectie voor Zulte Waregem

Op zaterdag 9 november kwam de spelersgroep bijeen op de Freethiel voor een laatste training voor de competitiewedstrijd bij Zulte Waregem. Rami Gershon en Christian Santos trainden beiden individueel en werden niet opgenomen in de wedstrijdkern.

Bob Peeters selecteerde voor zijn eerste wedstrijd als hoofdtrainer van Waasland-Beveren volgende spelers (in numerieke volgorde): Cale, Bojovic, Belhocine, Trickovski, Henkens, Veselinovic, Maric, Oumarou, Emond, Godemèche, Steppe, D’Ulivo, Lebbihi, Blondelle, Vermeulen, Sterckx, Coosemans, Demjan, Maman en Van Steelant.

Geblesseerd: Santos, Gershon

Geschorst: Sibum, Rowell

Niet geselecteerd: Chimezie Mbah, Van den Eynde, Luyckx

Na het vertrek van Michaël Clepkens werd beloftedoelman Brent Van Steelant voor het eerst geselecteerd. De match bij Zulte Waregem wordt een jubileum voor Bob Peeters. Het wordt zijn honderdste treffen in de Pro League als hoofdtrainer, zo berekende HLN.

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Kevin Reyns