Go back

Dagnieuws: Peeters’ selectie voor KAA Gent – W-B

Vandaag werd een laatste keer getraind in de aanloop naar de wedstrijd bij KAA Gent, die morgen (zaterdag 23 november) om 20u00 wordt afgetrapt in de Ghelamco Arena. Bob Peeters maakte nadien zijn selectie bekend.

Peeters voerde in vergelijking met de wedstrijd bij Zulte Waregem enkele noodgedwongen wijzigingen door. Bas Sibum komt terug uit schorsing, terwijl Siebe Blondelle een schorsing van één speeldag uitzit. Onder meer Karim Belhocine, Renaud Emond en Nicolas Godemèche staan geblesseerd aan de kant. Arne Van den Eynde speelt vanavond met de beloften tegen Anderlecht.

 

Volgende spelers (in numerieke volgorde) werden opgenomen in de wedstrijdkern: Cale, Bojovic, Trickovski, Henkens, Veselinovic, Maric, Sibum, Oumarou, Rowell, Steppe, D’Ulivo, Lebbihi, Vermelen, Sterckx, Coosemans, Luyckx, Demjan en Maman.

Geschorst: Blondelle

Geblesseerd: Doumbia, Belhocine, Santos, Emond, Godemèche, Gershon

Niet geselecteerd: Van den Eynde

 

Ook nog een extra-sportief nieuwtje: de schuifdeuren in de business ruimte van de club kregen vandaag een make-over. Er werden twee metershoge, sfeervolle foto’s geplaatst. Wij zijn alvast opgetogen met het resultaat. Knap werk van Digital Design!

WP_000948     WP_000950

 

Tekst: Ward Callens – Foto’s: Kevin Reyns & Ward Callens