Go back

Ticketinformatie Cofidis Cup: W-B – Lokeren (04/12)

Waasland-Beveren en Sporting Lokeren hebben de toegangsprijzen voor hun duel in de achtste finales van de Beker van België in onderling overleg vastgelegd. Beide ploegen hebben een inspanning gedaan om democratische prijzen aan te kunnen bieden aan onze supporters. De ticketprijzen voor de bekermatch zullen dan ook lager liggen dan de gangbare prijzen in de Pro League-wedstrijden.

Voor de bekerwedstrijd tussen W-B en Lokeren gelden volgende prijsafspraken:

  • Staanplaatsen (tribune E): €10
  • Zitplaatsen: €15
  • Business seats (B): €40 (voor de all-in formule met Footlunch of Walking Dinner/Vip Arrangement betaalt u €100, ticket & catering inclusief)
  • -16: Kinderen en jongeren onder zestien jaar betalen €5 voor een toegangsticket, ongeacht tribune of vak in het stadion
  • Abonnementen voor onze thuisduels in de Pro League zijn uiteraard niet geldig in de Cofidis Cup.
  • Na de wedstrijd tegen Charleroi zullen de loketten uitzonderlijk geopend zijn voor ticketverkoop voor de wedstrijd tegen Lokeren!

Tickets voor de bekerwedstrijd zijn enkel beschikbaar in voorverkoop. De loketten zullen gesloten blijven op de wedstrijddag! Na de wedstrijd tegen Charleroi zullen de loketten wel uitzonderlijk geopend zijn voor ticketverkoop voor de match tegen Lokeren! Let op: wie op de plaats van zijn/haar abonnement wil zitten, dient bij de aankoop van een toegangsticket zijn/haar abonnement te tonen aan het secretariaat. Abonnementen zullen voorrang krijgen tot vrijdag 29 november!

Wij hopen u op woensdag 4 december (aftrap: 20u30) massaal te mogen verwelkomen in de Freethiel voor deze derby, die voor W-B hopelijk een beter lot zal kennen dan het burenduel van enkele weken geleden.