Go back

Kerstactie Pro League een groot succes!

De Kerstactie van de Pro League eindigde op 27 december met het aflopen van de veiling van de bijzondere “Pro League +”- truitjes. De Pro League blikt tevreden terug op de vijfde editie van de Kerstactie. De veiling van de truitjes bracht dit jaar immers maar liefst 83.000 euro op voor SOS Kinderdorpen.

Dat supporters niet alleen een hart hebben voor hun club, maar ook voor families die het extreem moeilijk hebben, wordt zo nog maar eens bewezen: dankzij de steun van de fans zullen opnieuw duizenden kinderen en hun families geholpen kunnen worden en genieten van huisvesting, medische zorgen en educatie.

Het populairste shirt van deze Kerstactie is dat van Junior Dutra van Sporting Lokeren. Op de valreep ging het shirt van de Braziliaan nog over dat van Jelle Vossen. Het shirt van Dutra klokte af op een bedrag van 1.820 euro. Jelle Vossen van KRC Genk volgt op een tweede plaats. Zijn shirt werd verkocht voor 1.720 euro. Het podium wordt vervolledigd door Matthew Ryan, de keeper van Club Brugge. Zijn shirt werd door een supporter gekocht voor 910 euro.

De “avond Champions League met Johan Boskamp” ging van de hand voor een fantastisch bedrag van 7001 euro. Het Populairste shirt bij de “specials” was dit van Marc Degryse. Zijn shirt, gedragen op het WK in 1994 werd verkocht voor 820 euro.

De winnaars van de truitjes van Waasland-Beveren worden zo snel mogelijk gecontacteerd door de Pro League. Zij zullen de truitjes kunnen afhalen in het clubsecretariaat vanaf dinsdag 7 januari!