Go back

Reuben Gabriel: “Ik wil de fans blij maken”

Reuben Gabriel zette donderdagmiddag zijn handtekening onder een contract voor anderhalf seizoen bij Waasland-Beveren. De Nigeriaanse middenvelder was al enkele dagen aan het meetrainen op de Freethiel en voelt zich erg welkom bij de club. “Ik voelde me meteen goed hier”, vertelt Gabriel. “Iedereen is hier vriendelijk, spelers en trainers. De sfeer is erg goed.”

Gabriel is een Nigeriaanse international en wil zijn land komende zomer dienen op het WK, maar eerst wil hij zich bij Waasland-Beveren bewijzen. “Ik wil het team blij maken, daarom ben ik hier. Ik wil mezelf bewijzen op het veld en de supporters gelukkig maken. Mijn kwaliteiten? Ik ben goed in mandekking en heb een goede fysieke conditie en duelkracht.”

 

Tekst & Foto: Ward Callens