Go back

Dagnieuws 10/02: beloften ontvangen Club Brugge

Op maandag 10 februari (aftrap: 19u30) spelen de beloften van Waasland-Beveren hun vierde wedstrijd in Poule A. De pupillen van Tim Bavré nemen het in eigen huis op tegen Club Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld op het kunstgrasveld naast het Puyenbekestadion. Coach Bavré kan uit de A-kern rekenen op de diensten van Arne Van den Eynde, Alec Luyckx en doelman Brent Van Steelant.

Maandag is de traditionele rustdag bij W-B en dus stond er ook vandaag geen training ingepland op de Freethiel. Zondag tekende een voltallige spelerskern present voor de uitlooptraining. Ook rechtsachter Cédric D’Ulivo, die geen hinder meer ondervindt aan de enkel. Dinsdag beschikt Bob Peeters dus over een voltallige spelerskern voor de eerste groepstraining in de aanloop naar de confrontatie met OH Leuven, op de revaliderende spelers René Sterckx en Jonathan Rowell na.

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Geert Franquet & Jean Bonjean