Go back

Fayçal Lebbihi: “Ik kon niet meer praten van de pijn” (video)

W-Btv bracht woensdagmiddag een bezoekje aan Fayçal Lebbihi, die maanden in de lappenmand ligt met een dubbele beenbreuk opgelopen tijdens een trainingswedstrijdje. De flankspeler herinnert zich weinig van het voorval en moet nu vooral rusten, maar hij houdt zijn moraal hoog. “Goed uitrusten en recupereren is de opdracht”, vertelt hij ons. Intussen doodt Lebbihi de tijd met het spelen van FIFA 14 op zijn Playstation 4 en krijgt hij bezoekjes van zijn ploegmaats.

Eerder in de episode kaarten we met Siebe Blondelle na over de broodnodige overwinning tegen Oud-Heverlee Leuven, waarin de middenvelder een mooie assist gaf. Hij laat ook al even zijn licht schijnen op het slot van de reguliere competitie en waarschuwt voor te veel euforie. Al gelooft hij wel dat W-B zich uiteindelijk zal weten te handhaven in de Pro League.

Bekijk hieronder de volledige aflevering van W-Btv met Siebe Blondelle en Fayçal Lebbihi.