Go back

Waasland-Beveren – OH Leuven: tickets staantribune aan €10!

Beste supporters

Dat de komende wedstrijden in de Pro League erg belangrijk zijn voor onze club, hoeven we u niet meer te vertellen. Dat jullie steun in deze duels mee het verschil maakt, hebben jullie intussen ook al bewezen! We willen hierbij dan ook een warme oproep doen naar onze achterban om ons bij Cercle Brugge en het weekend daarop thuis tegen OH Leuven massaal te komen aanmoedigen.

Voor onze thuiswedstrijd tegen OH Leuven, op zaterdag 15 februari (aftrap: 20u00) bieden we tickets voor de staantribune (vak E) aan met een korting van €5, met andere woorden: €10 voor een ticket! Die prijs zal niet enkel in voorverkoop gehanteerd worden, de korting geldt ook op de avond van de wedstrijd aan de loketten.

Dat is nog niet alles: bij winst zullen onze spelers na afloop van de wedstrijd enkele gesigneerde wedstrijdballen (replica) in de tribunes trappen én zullen zij ook enkele petjes van Waasland-Beveren in de tribunes werpen. Verzeker je dus zeker van je plekje in het Freethielstadion en stuw onze spelers naar de overwinning!

Tot dan!