Go back

Freethielnieuws: Leerlingen De Bever te gast op de Freethiel

Dinsdagmiddag kregen een vijftiental leerlingen van Basisschool De Bever een rondleiding in het Freethielstadion, inclusief groepsfoto en vraaggesprek met enkele spelers in de perszaal. De kinderen konden assistent-trainer Alex Czerniatynski en spelers Ruben Gabriel, Renaud Emond, Alec Luyckx en Arne Van den Eynde ontmoeten en lieten onder andere t-shirts en voetballen signeren.

20140325_130724kl

Er werd dinsdag ook getraind op de Freethiel, de eerste training in de aanloop naar de eerste Play-Off II-wedstrijd van Waasland-Beveren, zaterdag tegen Lierse SK. Arne Van den Eynde sloot aan bij de groepstraining. Ruben Gabriel (knie) en Nicolas Godemèche (hamstrings) werkten individueel. Jonathan Rowell en Fayçal Lebbihi kregen verzorging bij de kinesist.

 

Tekst & Foto’s: Ward Callens