Go back

Nieuwe Sint-Niklase supportersclub boven het doopvont: W-B United

Op donderdag 12 juni zag een nieuwe supportersclub van Waasland-Beveren het levenslicht: W-B United. De supportersvereniging werd opgericht door enkele leden van De Woase Twolf, dat ophoudt te bestaan, aangevuld met nieuwe leden. Een van de stuwende krachten achter de nieuwe club is Roland Philips, die voorzitter wordt van W-B United. Jan Thuy wordt secretaris, busverantwoordelijke wordt Steven Smet.

W-B United heeft zijn thuisbasis in Taverne Bokkenhof in Sint-Niklaas. Met de nieuwe naam wil de supportersclub zijn engagement ten aanzien van Waasland-Beveren kenbaar maken en geeft het een duidelijk signaal dat het samen met de overige supportersverenigingen en individuele supporters constructief aan de toekomst wil bouwen. Wij wensen W-B United bij dezen te feliciteren met de oprichting van de supportersclub en veel succes toe te wensen met de uitbouw ervan.

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Geert Franquet & Jean Bonjean