Go back

Robson en Karahmet onderweg naar de Freethiel

Waasland-Beveren heeft een mondeling akkoord met Robson Severino da Silva en zijn club Oud-Heverlee Leuven over een transfer van de 30-jarige centrale verdediger naar Waasland-Beveren. Robson (10-07-1983) kan op de Freethiel een contract ondertekenen voor twee seizoenen met een optie op een derde seizoen. De Braziliaan wordt volgende week op de club verwacht voor medische tests en de ondertekening van zijn contract. Hij bevindt zich momenteel nog in Brazilië en wordt naargelang zijn vluchtschema het toestaat maandag of ten laatste woensdag op de club verwacht.

Ook met linksachter Senad Karahmet heeft Waasland-Beveren een mondelinge overeenkomst. De 22-jarige Bosnische Belg die een aflopend contract had bij KV Mechelen kan voor één seizoen tekenen met optie op een extra jaar. Karahmet (25-02-1992) zal maandag medische testen afleggen op de Freethiel.

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Geert Franquet & Jean Bonjean