Go back

Afhaling abonnementen vanaf zaterdag 12 juli

De abonnementen voor het seizoen 2014-2015 kunnen worden afgehaald vanaf komend weekend! Op zaterdag 12 en zondag 13 juli zal het secretariaat geopend zijn tussen 9.00 en 12.00 u. Nadien zijn de abonnementen af te halen tijdens de gebruikelijke openingstijden. Tijdens de fandag, op zondag 20 juli, zal het secretariaat eveneens geopend zijn voor bestellingen en afhalen van abonnementen.

Het is overigens perfect mogelijk om jouw abonnement door iemand anders te laten afhalen. Gelieve daarvoor een bewijs aan de afhaler mee te geven, anders zullen wij de afhaler een document laten ondertekenen voor ontvangst. Een belangrijke voorwaarde is uiteraard dat de betaling bij ons is geregistreerd. Indien u van ons nog geen betalingsbevestiging (hetzij per e-mail, hetzij aan het secretariaat) heeft ontvangen, gelieve dan uw overschrijvingsbewijs mee te brengen!

 

Tekst: Vincent Kiekeman – Foto: Kevin Reyns