Go back

Freethielnieuws 10-07: W-B vrijdagavond oog in oog met Willem II

Voor zijn achtste oefenduel in de voorbereiding op het aankomende seizoen trekt Waasland-Beveren opnieuw de landsgrenzen over. Op vrijdag 11 juli treft geel-blauw de Nederlandse promovendus Willem II. De wedstrijd wordt gespeeld op het terrein van amateurclub TSV Longa (Spoordijk 30, Tilburg) en vangt aan om 19.00 u. Meer informatie kan je HIER terugvinden. De ticketverkoop wordt ter plaatse door de organiserende club georganiseerd.

Jonathan Rowell, Arne Van den Eynde en Zakaria M’Sila zullen alvast niet meespelen tegen de Nederlanders. Rowell volgt zijn individueel programma en Van den Eynde (hiel) en M’Sila (tussenribspier) worden preventief aan de kant gehouden.

Intussen kunnen we ook melden dat de club Anthony Van Loo geen contract zal aanbieden. De verdediger trainde in Nederland enkele dagen mee met de spelersgroep, maar de sportieve cel ziet af van een verbintenis. Sekou Conde, eveneens een verdediger, trainde de voorbije twee dagen me met de kern. De Guineeër kon niet overtuigen en wordt doorgestuurd.

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Geert Franquet & Jean Bonjean