Go back

Stagedagboek, dag 4: geslaagde oefenpot tegen Taxandria

Donderdag 3 juli, de laatste volledige stagedag in Oisterwijk, was alweer een goed gevulde trainingsdag. De spelers werden om 7.00 u. gewekt om even later aan een pittige ochtendloop te  beginnen. Na het ontbijt volgde een tweede trainingssessie.

20140703_180136kl

Het namiddagprogramma zag er vandaag iets anders uit. Na de lunch, platte rust en verzorging mochten de spelers opnieuw aanschuiven aan tafel voor een sportmaaltijd. Om 18.25 u. kregen de spelers theorie, vervolgens trok de groep richting trainingsveld voor een oefenpartij tegen de lokale amateurclub, Taxandria.

20140703_180232plat

W-B nam meteen het initiatief, al moest het even wachten op een eerste doelpunt. Toch stond het voor de pauze al 0-3 na drie kopbaldoelpunten van Renaud Emond. Ook in de tweede helft kwam geel-blauw drie keer tot scoren tegen de Nederlanders. Opnieuw mocht een speler een hattrick op zijn naam schrijven, Aboubakar Oumarou. De aanvaller deed het in tegenstelling tot Emond drie keer met de voet. Zo eindigde de oefenpot op 0-6.

IMG_4458kl

Waasland-Beveren vs. Taxandria eerste helft: Coosemans; Vermeulen, Robson, De Pauw, Van Loo; Maric, Henkens, Luyckx; Hebbelinck, Emond, Van den Eynde

Waasland-Beveren vs Taxandria tweede helft: Steppe; D’Ulivo, Bojovic, Blondelle, Nijs; Maric (60’ Henkens, 75’ Luyckx), M’Sila, Deflem; Kabongo, Oumarou, Cale

 

Tekst: Ward Callens – Foto’s: Foto LiKoLa Oisterwijk & Ward Callens