Go back

Amido Baldé: “Ik wil hier groeien als speler”

Tekst: Ward Callens - Foto: Jean Bonjean & Geert Franquet

Dinsdagmiddag werden op de Freethiel drie nieuwe spelers van Waasland-Beveren voorgesteld: Arthur Irawan, Hugo Sousa en Amido Baldé. Baldé, een 23-jarige aanvaller, wordt voor 1 jaar gehuurd van het Schotse Celtic FC. De rijzige krachtpatser is blij met zijn uitleenbeurt en kijkt ernaar uit zich in te zetten voor het team: “Ik voel me goed hier”, opende hij. “Ik ben de club erg dankbaar. Ik heb al met de trainer gepraat en hij heeft vertrouwen in mij.”

“Ik wil mij hier verder evolueren als speler”, verduidelijkt de spits zijn doelstellingen voor het seizoen. “Ik wil hard werken, mij focussen op mijn spel en mijn familie blij maken door veel te spelen en doelpunten te maken. Ik denk dat ik me hier snel zal aanpassen”, aldus Baldé.