Go back

Autovrije zondag in Beveren, Freethiel blijft bereikbaar!

Op zondag 21 september om 14.30 u. geeft Waasland-Beveren vicekampioen Standard Luik partij in het Freethielstadion. Tussen 12.00 en 18.00 u. is die dag ook het centrum van Beveren autovrij. Wij willen hierbij echter alle supporters en bezoekers geruststellen: de Freethiel blijft bereikbaar!

Op het plannetje hieronder (klik op de afbeelding om in te zoomen) ziet u duidelijk welke straten autovrij gemaakt worden. De toegangswegen tot het Stadionplein zijn daar niet bij. Wel willen wij aanraden zondag uit voorzorg tijdig naar het stadion te komen of in de mate van het mogelijke de wagen thuis te laten.

Hoe bereikt u het best de Freethiel met de wagen?
Komt u van de E17 (afrit Haasdonk) bereikt u het stadion via kruispunt Vijfstraten, de Bijlstraat en de Klapperstraat. Vervolgens slaat u linksaf de Meerminnendam (voor tribunes E, F, G en H) of de Lindenlaan (voor Stadionplein, hoofdtribune, bezoekers) in, afhankelijk van uw bestemming.
Komt u van de E34 (afrit Melsele) slaat u in de Melselsedijk rechts de Koolputstraat in. Vervolg uw weg, steeds rechtdoor, via Leurshoek, Halfdreef, Van Craenenbroeckstraat, Leon Labytstraat en Klapperstraat. In de Klapperstraat slaat u links de Lindenlaan of de Meerminnendam in, afhankelijk van uw bestemming.

Plannetje Beveren autovrij 21-09