Go back

‘Belgium got skills’ op de Freethiel

Op zondag 12 oktober om 13.00 u. organiseert Belgium Got Skills een voorronde van hun techniekkampioenschap op de jeugdterreinen van Waasland-Beveren site Freethiel. Die dag worden spelertjes van 6 tot 15 jaar getest op hun technische bagage (skills). De betere spelertjes worden dan uitgenodigd om op 23 november deel te nemen aan het Belgische kampioenschap van Belgium Got Skills. Info & inschrijven via www.belgiumgotskills.be. Iedere deelnemer krijgt een bal, t-shirt, medaille en een techniekdiploma.

Op vrijdag 19 september wordt eerst nog een clinic gegeven door Belgium Got Skills waarin wordt gedemonstreerd met onze NU10-spelers. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Ook vorig jaar  kwam Belgium Got Skills langs op de Freethiel. U9-speler Matteo Retorta werd toen tweede in zijn categorie, Beau Ponnet speler van de U16 werd zelfs laureaat in zijn categorie en won zo een reis naar Manchester United.