Go back

Bojovic en Vermeulen enkele weken buiten strijd

Tekst: Ward Callens - Foto: Kevin Reyns

Waasland-Beveren zal het een tijdje zonder verdedigers Mijusko Bojovic en Jorn Vermeulen moeten stellen. De twee blesseerden zich tijdens de competitiewedstrijd tegen Standard Luik, afgelopen zaterdag. Bojovic liep een trauma op aan de quadriceps van het rechterbeen en staat wellicht een veertiental dagen aan de kant. Na nader onderzoek blijkt dat de kwetsuur van Vermeulen aan het rechterbeen om een scheurtje in de hamstring gaat. De rechtsachter kijkt tegen een vermoedelijke inactiviteit van een viertal weken aan.

Voorzichtig positief nieuws was er voor Wouter Corstjens. De centrale verdediger trainde dinsdag voor het eerst met de bal, en vervolgt de komende dagen zijn individueel programma. Aboubakar Oumarou revalideert verder bij de kinés.