Go back

Freethielnieuws 05-09: Coosemans bij nationale beloften

Tekst: Ward Callens - Foto: Jean Bonjean & Geert Franquet

Vrijdagochtend werd er een laatste keer getraind op de Freethiel voor het vrije weekend. Zakaria M’Sila kampt met een contractuurtje in de kuit en deed loopwerk. Ook Wouter Corstjens en Ibou Sawaneh trainden nog apart. Aboubakar Oumarou ging voor verzorging langs bij de kiné.

David Destorme ging vrijdagmiddag in beroep tegen de uitspraak van de Geschillencommissie Betaald Voetbal van de KBVB, die Destorme dinsdag voor één speeeldag had geschorst en een geldboete van €400 had opgelegd na diens rode kaart in de wedstrijd tegen Lierse SK. De Geschillencommissie Hoger Beroep wijzigde echter niets aan de uitspraak. Destorme mist dus zeker de wedstrijd bij Zulte Waregem op zaterdag 13 september.

Colin Coosemans vertoeft deze week bij de Belgische nationale belofteselectie. De doelman speelt vrijdagavond een laatste EK-kwalificatie-interland in en tegen Cyprus. De nationale beloften van trainer Johan Walem hebben nog een klein kansje om zich te plaatsen voor het EK onder 21 in Tsjechië.