Go back

Freethielnieuws 22-09: Bojovic en Vermeulen out voor cupmatch

Tekst: Ward Callens - Foto: Jean Bonjean & Geert Franquet

Mijusko Bojovic en Jorn Vermeulen zullen er woensdag op de Gestelsedijk niet bijzijn voor de bekerconfrontatie met tweedeklasser Lommel United. De verdedigers vielen zondag beiden uit tijdens de competitiewedstrijd tegen Standard Luik. Bojovic blesseerde zich kort na de pauze aan het rechterbeen, diagnose: een contusie aan de quadriceps. Hij is zeker een week buiten strijd. De kwetsuur van Vermeulen wordt dinsdag nog verder onderzocht. De vervanger van Bojovic blesseerde zich tegen Standard onfortuinlijk aan de rechter hamstring.

Voor Aboubakar Oumarou en Wouter Corstjens komt de wedstrijd tegen Lommel eveneens te vroeg. Oumarou gaat nog dagelijks langs bij de kiné, Corstjens vervolgt zijn aangepast programma. Ook Cédric D’Ulivo, Hugo Sousa, Daimy Deflem en Ante Vukusic trainden maandag individueel na enkele restklachten uit het weekend. Dinsdag wordt bekeken wie van hen tot de wedstrijdkern zal behoren voor de verplaatsing naar het Lommelse Soevereinstadion.

De beloften van Waasland-Beveren komen maandagavond in actie bij KV Kortrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in het gemeentelijk sportstadion van Ingelmunster en vangt aan om 19.30 u. Beloftetrainer Tim Bavré kan beroep doen op volgende spelers uit de A-kern: Arthur Irawan, Niels De Pauw, Zakaria M’Sila en Arne Van den Eynde.