Go back

W-B op volle sterkte én in een vol huis tegen Standard?

Tekst: Ward Callens - Foto: Jean Bonjean & Geert Franquet

Na de zeges tegen K. Lierse SK (2-0) en Zulte Waregem (1-4), gaat Waasland-Beveren komende zondag in het Freethielstadion op zoek naar een historische 9 op 9 tegen Standard Luik. Een derde overwinning op rij in de Jupiler Pro League zou een evenaring zijn van de drieklapper van vorig seizoen, toen W-B voor het eerst in zijn bestaan drie zeges aan elkaar reeg in de hoogste voetbalklasse. In de periode rond de winterbreak gingen toen achtereenvolgens K. Lierse SK (3-1), Club Brugge (1-2) en RAEC Mons (4-1) voor de bijl.

Kan de technische staf zondag beroep doen op een volledig fitte kern tegen de Rouches? Voorlopig volgen enkel Aboubakar Oumarou en Wouter Corstjens nog een individueel programma. Corstjens zal vanaf woensdag weer op het veld trainen volgens een aangepast programma.

Om onze supporters warm te maken voor de partij (voor zover dat nog nodig mocht zijn!), maakten we eerder op de dag bekend dat al onze abonnees zondag voor aanvang van de wedstrijd getrakteerd zullen worden op friet met mayonaise! Ook de niet-abonnees profiteren mee van onze ‘frietactie‘, want betalen slechts 1 jeton voor een pakje friet. Lees er HIER meer over. Worden de spelers zondag gesteund door een volle Freethiel? Zorg alvast dat jij erbij bent!