Go back

W-B trakteert abonnees op gratis friet voor topper tegen Standard

Tekst: Ward Callens - Foto: Jean Bonjean & Geert Franquet

Waasland-Beveren maakt zich op voor een nieuwe topaffiche op de Freethiel. Zondag om 14.30 u. geven we Standard Luik partij. Na de zes op zes in de Jupiler Pro League, zet trainer Ronny Van Geneugen zijn troepen op scherp voor een mogelijke derde zege op rij. De steun van de aanwezige supporters -zowel thuis tegen Lierse als in Waregem- was ronduit fantastisch, en dat is de spelers allerminst ontgaan. Zij hopen zondag dan ook weer op de massale steun van de W-B-aanhang te mogen rekenen.

Om onze trouwe supporters te bedanken voor hun niet-aflatende steun en de sfeer van de voorbije weken trakteert de club zondag al haar abonnees op een gratis pak friet met mayo! Ook niet-abonnees profiteren mee van onze ‘frietactie’, zij betalen voor de wedstrijd slechts één jeton (€2) voor een puntzak frieten met mayonaise. Zowel aan de kant van de hoofdtribune (Lindenlaan) als aan de Meerminnendam zullen frietkramen staan.

Concreet: Elke abonnee krijgt tussen 13.00 u. en 14.00 u. een bonnetje aan de inkom dat hij voor aanvang van de wedstrijd kan inruilen voor een puntzak friet. Niet-abonnees betalen slechts 1 jeton tot aan de start van de wedstrijd. De frietkramen blijven daarna uiteraard geopend, maar vanaf 14.30 u. gelden weer de gangbare prijzen. Wees er dus zeker op tijd bij zondag. Voor de muzikale toets zorgt DJ Full Fist, die op de Freethiel feestelijk zijn DJ-carrière afsluit. Hij zal zowel voor als na de wedstrijd aan de draaitafel staan.

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door Remo-Frit, De Kroon SauzenBuikje Vol en De Smulhut uit Stekene. Onze oprechte dank aan deze partners!