Go back

W-B wint extra oefenpot tegen MVV

Tekst: Ward Callens - Foto: Jean Bonjean & Geert Franquet

Waasland-Beveren heeft donderdagmiddag een wedstrijd achter gesloten deuren afgewerkt tegen de Nederlandse tweedeklasser MVV. De oefenpartij eindigde op 5-3. Voor W-B kwamen Amido Baldé, Robin Henkens, David Hubert, Ante Vukusic en Renaud Emond tot scoren.

Volgende spelers kwamen in actie: Cale, Robson, Bojovic, Hubert, Addy, Henkens, Vukusic, Maric, Baldé, Rowell, Emond, Destorme, Steppe, D’Ulivo, Blondelle, Vermeulen, Kyeremeh, Sousa en Deflem. Na een lange periode van inactiviteit wegens blessure mocht Cédric D’Ulivo weer opdraven. Hij speelde een volledige helft.

Aboubakar Oumarou, gekwetst, was er niet bij. Wouter Corstjens en Ibou Sawaneh volgen een individueel trainingsprogramma en verschenen evenmin aan de aftrap. De overige spelers uit de kern werkten een veldtraining af.