Go back

Zulte Waregem – W-B (13-09): ticketinformatie

Tekst: Ward Callens - Foto: Jean Bonjean & Geert Franquet

Op zaterdag 13 september om 20.00 u. staat Waasland-Beveren in het Regenboogstadion tegenover Zulte Waregem. Voor deze competitiewedstrijd zijn er slechts 444 plaatsen beschikbaar voor bezoekende supporters. Tickets worden daarom in voorrang aangeboden via de Supportersclubs van Waasland-Beveren (t.e.m. woensdag). VOlgende supportersverenigingen leggen een bus in naar het Regenboogstadion: Beverboys, Moet Kunnen, De Groene, De Duif, WB United en Freethielvrienden.

Eventuele resterende toegangstickets worden vanaf donderdag aangeboden in een vrije verkoop voor supporters die de verplaatsing met de wagen willen maken. Toch raden wij supporters wegens het geringe aantal plaatsen aan om hun ticket spoedig te reserveren via één van onze supportersverenigingen.

De plaatsen voor bezoekers in het Regenboogstadion zijn zitplaatsen in de vakken 315-316. Een toegangsticket kost €20 voor volwassenen en €10 voor kinderen -16j. Mindervaliden (€20, begeleiders gratis), volgen ook de weg van de bezoekende supporters richtingbezoekers vak en worden door de stewards van W-B begeleid naar hun plaatsen op de piste. Ze kunnen hun ticket afhalen aan de kiosk van Verkindere die opgesteld staat aan de ingang van het bezoekersvak.