Go back

Freethielnieuws 01-10: looptraining voor viertal

Tekst: Ward Callens - Foto: Jean Bonjean & Geert Franquet

Op woensdag 1 oktober verzamelde de spelersgroep ’s ochtends voor een licht ontbijt en een voormiddagtraining. Na de lunch werkten de spelers een individueel indoorprogramma af. Enkele spelers kregen een aangepast programma, terwijl Jorn Vermeulen, Aboubakar Oumarou en Mijusko Bojovic hun revalidatie verder zetten. Bojovic liet daarnaast een NMR-scan uitvoeren. Het resultaat daarvan wordt eerstdaags verwacht.

Hugo Sousa was ziek vandaag en trainde niet mee. Renaud Emond, Daimy Deflem en Alec Luyckx (adductoren) hielden het op een loopsessie. Ook David Destorme werkte een looptraining af. De aanvallende middenvelder is twijfelachtig voor de wedstrijd van zaterdag tegen Cercle Brugge.

 

Woensdagnamiddag werd in het Sint-Niklase Puyenbekestadion het finaletoernooi van de Open Stadion Cup editie Sint-Niklaas afgewerkt. Een verslagje daarvan volgt later.