Go back

Freethielnieuws 15-10: bekerexit U21, Emond weer bij de groep

Tekst: Ward Callens & Patrick Van Wesemael - Foto: Jean Bonjean & Geert Franquet

Een piepjong belofte-elftal heeft dinsdagavond zijn laatste poulewedstrijd in de Beker van België U21 met 4-1 verloren op het veld van tweedeklasser Dessel Sport. Tim Bavré liet in de belangeloze bekerpartij heel wat jonge jongens opdraven. Jonathan Lievens tekende voor het enige Beverse doelpunt op aangeven van Simon Spangenberg. Maandag spelen de beloften weer in competitieverband. W-B ontvangt dan in het Puyenbekestadion Moeskroen-Peruwelz.

Waasland-Beveren U21 vs Dessel Sport: Nicola Hanselaer; Yannick Vermeiren, Wouter Van Moer, Nicolas Christiaens, Diallo Mamadou (63′ Sven Van Nieuwenhove); Nick Daenen, Jonathan Lievens, Younes Achter; Jens Ringoot (58′ Sergen Ozen), Simon Spangenberg, Harry Baffour

 

De A-kern verzamelde vanochtend aan de oefenvelden voor een veldtraining. Na de lunch werkten de spelers een individueel programma af. Renaud Emond traint weer mee met de groep en ook met de revalidatie van Jorn Vermeulen gaat het de goede kant op. De rechtsachter zou in de loop van volgende week weer aansluiten bij de groepstrainingen, net als Daimy Deflem. Beide spelers hebben hun trainingsritme aanzienlijk verhoogd. Aboubakar Oumarou en Mijusko Bojovic herstellen verder bij de kinés. Die laatste ondergaat morgen een scan om meer duidelijkheid te krijgen over zijn situatie.

 

Ten slotte nog een praktische mededeling: er zal deze week geen ticketverkoop zijn aan het secretariaat. Supporters kunnen vanaf woensdag 22 oktober weer bij ons terecht volgens de gangbare openingstijden (klik hier).