Go back

Freethielnieuws 21-10: Hubert traint apart, Vermeulen & M’Sila sluiten aan

Tekst: Ward Callens - Foto: Kevin Reyns

Een regenachtige dag vandaag op de Freethiel, desalniettemin waren de spelers voor én na de middaglunch op het trainingsveld te vinden voor twee veldtrainingen. Daimy Deflem was ’s ochtends nog aanwezig, maar moest ziek verstek laten gaan voor de middagsessie. David Hubert, die zaterdag voor de wedstrijd uitviel met een lichte hamstringblessure, volgt een individueel programma en is nog twijfelachtig naar komend weekend toe.

Verder vervolgen ook Mijusko Bojovic, Aboubakar Oumarou en Wouter Corstjens hun aangepaste programma’s. Kenny Steppe liep in de wedstrijd met de beloften maandagavond een overstrekking op aan de pols en kreeg dinsdag verzorging. Goed nieuws was er voor Jorn Vermeulen en Zakaria M’Sila, zij konden aansluiten bij de groepstrainingen.